Offerte aanvragen

Verhuizing buitenland

Verhuizing van of naar het buitenland

Verhuizen van of naar het buitenland?

Heb je plannen om naar het buitenland te verhuizen? Wil je misschien net naar België terugkeren? Vertrouw dan op Verhuizingen Neetens. Bij een verhuizing van of naar het buitenland komt immers heel wat meer kijken dan bij een normale verhuizing. Hoe moet je al je meubels goed verpakken? Hoe zorg je ervoor dat al je meubels veilig aankomen? Welke documenten moeten er allemaal geregeld worden? Wij denken graag met je mee.

Al onze algemene voorwaarden over internationale verhuizingen kan je hier lezen.

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Vertrouwd aanspreekpunt ook op je bestemming
  • Zorgeloos vertrekken
Verhuizingen buitenland Verhuizingen Neetens

Verhuizing buitenland: van of naar?
Van A tot Z geregeld!

Bij Verhuizingen Neetens laten we niets aan het toeval over en al helemaal niet bij een verhuizing van of naar het buitenland. Van het regelen van de praktische formaliteiten, het transport, … tot op de bestemming, wij staan steeds voor je klaar om je te ondersteunen.

Heb je concrete plannen om te verhuizen naar het buitenland of terug te keren naar België? We komen graag bij je langs om samen een aanpak op maat uit te werken.

Verhuizen van of naar het buitenland? Met Verhuizingen Neetens!

1 Persoonlijke aanpak

Onze vertegenwoordiger werkt graag samen met jou een gedetailleerd plan van aanpak uit. En daarbij laten we niets aan het toeval over. Zo kun je zonder zorgen verhuizen naar jouw nieuwe bestemming!

2 Veilig zonder schade

Europese landen bereiken wij het gemakkelijkst met onze vrachtwagens. Dankzij onze professionele verhuizers geraken al jouw bezittingen, zelfs je wagen, veilig en zonder schade in je nieuwe woonst.

3 Ook overzees

Verhuis je overzee, dan worden al jouw meubels en spullen opgeslagen in speciale zeecontainers. Deze hebben verschillende groottes en worden aangepast aan de te verhuizen hoeveelheid.

4 De juiste benodigdheden

Wij verzorgen, indien gewenst, ook jouw overzeese inpak met kwaliteitsvolle inpakmaterialen zodat dat er niks beschadigd wordt. Op deze manier zijn transport via lucht- of zeevracht mogelijk.

5 Extra hulpmiddelen

Heb je ook ter plaatse één of meerdere verhuiswagens of een verhuislift nodig? Wij regelen het graag voor jou. Je verhuis is immers pas achter de rug als je bezittingen je nieuwe stek bereikt hebben.

6 Professioneel team

Onder leiding van Bart Neetens zorgt een team van professionele en ervaren verhuizers voor een vlekkeloze verloop van jouw verhuizing van of naar het buitenland.