Verhuislift Aalst bij Neetens

Heeft u een stuk dat niet naar boven of beneden kan? Beschikt u over een vrachtwagen om uw verhuizing uit te voeren? Moeten uw meubels op een bepaald verdiep gebracht worden? Aarzel niet en doe een beroep op een verhuislift. Aalst, Dendermonde, Ninove, … Verhuist u in de omgeving? Bij Verhuizingen Neetens zijn er verschillende verhuisliften beschikbaar.

Een vlotte verhuizing

Verhuizingen Neetens is er om u bij te staan tijdens uw verhuisproces. Heeft u niet de mogelijkheid om uw zware meubelen en verhuisdozen te verplaatsen, dan is een verhuislift geen overbodige luxe.

Onze collega’s komen met een liftwagen en bediener bij u ter plaatse. Deze persoon stelt niet alleen de lift op, maar helpt ook bij het naar binnen of buiten halen van het meubilair. Vanaf de 7e verdieping komen wij met twee professionele verhuizers bij u ter plaatse.

We beschikken over verhuisliften die kunnen reiken tot de 18e verdieping, dit is alleen mogelijk mits goede bereikbaarheid van het gebouw. Het maximale laadvermogen van een lift bedraagt 400 kg.

Tijdens het liftwerk zijn er voldoende verhuisdekens aanwezig zodat wij uw meubilair zonder schade naar boven of beneden kunnen brengen. Deze verhuisdekens kunt u ook bij ons huren wanneer u zelf uw verhuis regelt.

Verhuizingen Neetens is een betrouwbare en flexibele partner voor elke verhuizing. Naast onze verhuislift kunt u bij ons ook inpakmaterialen aankopen of huren om uw spullen veilig te verpakken.

Verhuizingen Neetens, u bent in goede handen

Maak u geen zorgen over het verhuizen van uw meubilair van of naar een verdieping en doe beroep op de verhuislift Aalst van Neetens. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd?

Contacteer ons vandaag nog voor uw geheel vrijblijvende en gratis offerte op maat.

Op zoek naar een professionele verhuisfirma? Contacteer ons