Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op en vraag uw prijsofferte aan.

Verhuizingen

Verhuizingen Neetens is uw beste keuze voor uw privé-verhuis. Onze jarenlange ervaring, is onze garantie voor een vlekkeloos verloop van uw verhuis.

Lees meer
Meubelbewaring

Wij beschikken over een ultra moderne meubelbewaring (bouwjaar september 2004). Hier doen we opslag voor een korte of een langere periode van uw meubilair.

Lees meer
Liftservice

Hebt u één stuk dat u niet zelf kan verhuizen of dienen uw nieuwe meubels op verdiep gebracht te worden, dan kunnen wij u helpen.

Lees meer

Waarom verhuizingen Neetens?

Sinds 1937 uw
verhuisfirma

Sinds 1937 werd onze verhuiservaring doorgegeven van vader op zoon. Professionalisme en ervaring kenmerken onze aanpak.

Verhuizen is een
hele onderneming

Wij zorgen samen met u voor een grondige aanpak waardoor u zonder al teveel kopzorgen naar uw nieuwe stek verhuist.

Professioneel team

Onder leiding van Bart Neetens zorgt een team van professionele en ervaren verhuizers voor een vlekkeloze verloop van uw verhuizing.

Wat zeggen anderen over Neetens?

Sinds 1937 verzorgt Neetens uw
verhuizingen op professionele manier waarbij kwaliteit en service prioritair zijn.

Verhuizingen NEETENS, uw partner sinds 1937

Bijna 80 jaar lang is de firma Verhuizingen NEETENS actief in de verhuissector. Het bedrijf rekent op de jarenlange ervaring die door de jaren heen doorgegeven werd van vader op zoon. Bij ons kunt u terecht voor allerlei verhuisdiensten: van verhuiscoördinatie tot het verhuur van verhuisliften, meubelbewaring en meer. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte!

NEETENS, uw beste keuze

Bent u van plan om een nieuwe woning te betrekken en bent u daarvoor op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner? Zoek niet verder, want Verhuizingen Neetens is een gerenommeerde partner in de sector. Of het nu gaat om het verhuizen van enkele meubelstukken of uw volledige verhuis naar een nieuw pand, Neetens heeft voor elk probleem een pasklare oplossing.

Moet u verhuizen en is uw nieuwe woning nog niet klaar, dan kunnen wij uw meubilair professioneel opslaan in onze ultra-moderne meubelbewaring. Ons magazijn is ingericht met houten containers zodat wij uw meubilair voor een korte of lange periode optimaal kunnen bewaren.

Verhuizingen NEETENS beschikt eveneens over de nieuwste meubelliften waarmee uw verhuizing nog efficiënter en sneller verloopt. Al onze verhuiswagens zijn uitgerust met voldoende verhuisdekens en bindkoorden om uw meubilair professioneel te beschermen.

Kiest u voor een avontuur in het buitenland? Dan is ook hiervoor Verhuizingen NEETENS uw ideale partner. We hebben reeds jarenlange ervaring met verhuizingen naar het buitenland. Hiervoor nemen we niet alleen het vervoer van uw spullen en meubilair op ons, maar u kunt ook beroep doen op onze know-how waardoor we alles voor u in goede banen kunnen leiden.

Verhuizingen NEETENS, u bent in goede handen

Maak u geen zorgen over uw verhuis en doe een beroep op de diensten van Verhuizingen NEETENS: uw go-to verhuisdienst in Aalst, Dendermonde, Ninove en omstreken! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!