Offerte aanvragen

Extra verhuisdiensten

Extra verhuisdiensten

Ontdek onze extra verhuisdiensten

Bij Verhuizingen Neetens vinden we dat een verhuizing pas afgelopen is als je klaar bent om in alle rust te genieten van jullie nieuwe thuisbasis. Je kunt daarom ook nadat de verhuisdozen zijn uitgepakt op ons rekenen voor een uitgebreid aantal extra verhuisdiensten. Snel even een aantal foto’s of decoratie ophangen? Je stores of gordijnen alvast een nieuwe plaats geven? We helpen je graag.

  • De juiste tools en knowhow op één plaats
  • Je verhuis afwerken tot in de puntjes
  • Verlos jezelf van die vervelende klussen
Extra verhuisdiensten Neetens

Extra verhuisdiensten die je leven gemakkelijker maken?
Reken op ons!

Gordijnen of stores ophangen, verlichting ophangen, kaders allerhande ophangen, … Als je net verhuisd bent, wachten je nog een hele lijst kleine klusjes. En die worden al eens op de lange baan geschoven want je vindt nu eenmaal niet onmiddellijk een betrouwbare klusjesman.

Met de extra verhuisdiensten van Verhuizingen Neetens behoren al deze zorgen tot het verleden. Wij nemen ze met plezier van je over.

6 redenen waarom Verhuizingen Neetens

1 Sinds 1937 jouw verhuisfirma

Sinds 1937 werd onze verhuiservaring doorgegeven van vader op zoon. Professionalisme en ervaring kenmerken onze aanpak.

2 Voor iedereen

Of je nu een particulier, bedrijf of openbare instelling bent, wij zorgen voor een vlotte en zorgeloze afwerking voor iedereen.

3 Professioneel team

Onder leiding van Bart en Dieter zorgt een team van professionele en ervaren verhuizers voor een vlekkeloze verloop van jouw verhuizing.

4 Persoonlijke aanpak

De extra diensten worden in overleg met jou gepland na de verhuis zelf. Zo hoef je je hier de dag zelf geen zorgen over te maken en heb je enkele dagen tijd om te beslissen waar je die kader of verlichting nu precies wil ophangen.

5 De juiste benodigdheden

Maak je niet ongerust over het zoeken of halen van een gepaste schroef, haak of plug. Onze “handymans” hebben steeds een assortiment aan bevestigingsmaterialen bij voor elk type wand.

6. Leidingen of kabels?

Leidingen of kabels in de wand? Wij scannen de wand steeds met een detector alvorens we een boring uitvoeren, zo vermijden we een ongewenst waterlek of kortsluiting.