Offerte aanvragen

Meubelbewaring

Meubelbewaring in alle veiligheid

Meubelbewaring bij Verhuizingen Neetens

Is je nieuwe woning nog niet beschikbaar om een of andere reden? Heb je misschien plannen om voor een langere periode naar het buitenland te vertrekken? Of wil je gewoon meubels tijdelijk opslaan om ruimte vrij te maken? Bij Verhuizingen Neetens bieden we meubelbewaring aan in alle veiligheid.

De algemene voorwaarden voor onze meubelbewaring kan je hier lezen.

  • Geacclimatiseerde en beveiligde opslag
  • Zowel korte als langere periode
  • Vakkundig verpakt en gestapeld
Meubelbewaring Verhuizingen Neetens Aalst

Meubelbewaring in de beste omstandigheden?
Wij zorgen ervoor!

Bij Verhuizingen Neetens staan we voor professionalisme, veiligheid en kwaliteit. Jouw meubels bewaren doen we dan ook in optimale omstandigheden. Onze magazijnen zijn bovendien voorzien van een geavanceerd alarm- en brandbeveiligingssysteem. Zo kun je met een gerust gemoed je meubels voor een korte of langere periode aan ons overlaten.

Meubelbewaring zonder zorgen? Laat dat maar aan ons over!

Je meubels in veilige handen

1 Sinds 1937 jouw verhuisfirma

Verhuizingen Neetens bestaat al sinds 1937. Onze ervaring en expertise werd en wordt steeds doorgegeven van vader op zoon. Vandaag gebruiken we onze kennis en ervaring ook om jouw meubelen te bewaren zoals het hoort.

2 Voor iedereen

Verhuizingen Neetens is er voor iedereen. Ben je particulier, bedrijf of openbare instelling? Ben je misschien eigenaar van een meubelwinkel? Verkoopt u keukens? Wij bewaren je meubels in alle veiligheid.

3 Beveiligde omgeving

Ons magazijn in Aalst beschikt over de meest geavanceerde beveiligingssystemen om je goederen in de best mogelijke omstandigheden in afzonderlijke opslagruimtes te bewaren.

4 Handige inventaris

Bij het inladen van je goederen maken onze ervaren medewerkers een inventaris op van je goederen. Zodra je spullen bij ons in bewaring zijn genomen, ontvang je deze inventaris van ons via mail. Zo ben je zeker dat er geen waardevolle zaken verloren gaan.

5 Persoonlijke aanpak

We bespreken graag samen met jou hoe we jouw verhuizing of project het beste aanpakken. En daar hoort ook meubelbewaring bij. Zo kun je met een gerust gemoed je meubels aan ons toevertrouwen.

6 Professioneel team

Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat je meubels met de grootst mogelijke zorg worden opgeborgen. Zo neem later je meubels opnieuw in ontvangst zonder schade.