Offerte aanvragen

Meubellogistiek

Ontvangen, leveren en monteren van allerhande meubilair.

Meubellogistiek: het volledige aspect

Dankzij onze jarenlange ervaring in verhuizingen en meubelleveringen, kunnen wij garant staan voor een vlotte samenwerking in het volledige aspect van de meubellogistiek. Of je nu keukens, dressings, designmeubels of volledige kantoorinrichtingen verkoopt, wij kunnen je vaste logistieke partner zijn voor correcte en verzorgde levering bij jullie eindklant. Indien nodig kunnen we ook de montage van kantoor- en designmeubilair voor onze rekening nemen. Net zoals de eventuele opslag van goederen, het uitpakken en meenemen van de verpakking om vervolgens circulair volgens de juiste afvalstromen te recycleren.

  • Eén centraal aanspreekpunt
  • Levering en plaatsing door ervaren monteurs
  • Kwalitatieve montage met oog voor detail
meubellogistiek Verhuizingen Neetens

Meubellogistiek.
Jouw meubelen leveren en monteren.

Verhuizingen Neetens is jouw betrouwbare partner voor het leveren en monteren van meubelen bij je eindklant. Je goederen zelf stockeren of de meubelbewaring aan ons overlaten? Wil je graag dat wij ook de planning voor onze rekening nemen? Je goederen tracken op weg naar de klant? Wij helpen je graag. Dankzij ons uitgebreide WMS-systeem (magazijnsoftware) kunnen we bovendien instaan voor de perfecte opvolging van jouw goederen. Wat je ook kiest, we werken graag samen met jou een aanpak op maat uit.

Van leverancier naar montage bij de eindklant: Verhuizingen Neetens

1 Jarenlange ervaring

Meubels monteren en plaatsen? Dat doen wij al jarenlang. Van het eenvoudigste bureau tot de meest complexe hangdressoir, onze teams zorgen voor een perfecte plaatsing.

2 Meerdere leveranciers?

Een bestelling bevat goederen van meerdere leveranciers? Wij kunnen alle goederen ontvangen en opslaan in ons magazijn te Aalst. Na consolidatie worden alle goederen uitgeleverd bij jullie klant.

3 Levering op verdiep

Bevindt het kantoor of flat van de klant zich op verdiep? Geen probleem voor ons. Wij nemen gewoon een meubellift mee bij de uitlevering, zo geraakt alles vlot tot op de 18e verdieping.

4 Steeds het juiste gereedschap

Onze montageteams hebben steeds de juiste gereedschappen bij. Een perfecte montage en plaatsing? Voor ons is dat een erezaak. Een uitsparing maken in een kast of bureau? Ook dat kan ter plaatse worden voorzien.

5 Voor elk project

Hoe klein of hoe groot het project ook is, wij zorgen steeds voor een vlot verloop en een perfecte service. Van voorraadbeheer, over transport tot montage volgens de regels van de kunst. Reken op ons!

6 Centraal aanspreekpunt

Bij Verhuizingen Neetens kun je steeds rekenen op één centraal aanspreekpunt en een aanpak op maat. En dat onafhankelijk van welke schakels in het logistiek proces wij voor jullie verzorgen