Offerte aanvragen

Verhuisdozen

Verhuisdozen en inpakmaterialen

Verhuisdozen of inpakmaterialen nodig?

Heb je verhuisplannen? Dan wil je uiteraard ook al je spullen onbeschadigd in je nieuwe woonst krijgen. Bij Verhuizingen Neetens kunnen we je daarbij helpen. Je vindt bij ons immers al het nodige om alles veilig op te bergen voor je verhuis: stevige verhuisdozen, speciale kledingboxen, praktische etiketten, inpakpapier, bubbelfolie, matrasbeschermers, … Wat je ook zoekt, wij hebben een gepast antwoord op jouw verhuisbehoeften.

  • Zeer stevige en betrouwbare dozen
  • Voor elke toepassing een oplossing
  • Geleverd tot bij je binnen indien gewenst
Verhuisdozen inpakmaterialen Verhuizingen Neetens

Inpakmateriaal voor alle doeleinden

Je huisraad en bezittingen veilig en wel in je nieuwe woonst brengen is een van onze hoofdbekommernissen bij Verhuizingen Neetens. We beschikken daarom over een volledig gamma van verhuisdozen en inpakmaterialen die er mee voor zorgen dat je verhuizing vlot verloopt. Je kunt deze eenvoudig bij ons bestellen en komen halen of gewoon thuis laten leveren. Nadien halen we de dozen en kisten gewoon bij je op als je dat wil.

Ben je op zoek naar verhuisdozen en inpakmaterialen? Ben je op zoek naar een oplossing voor een specifieke situatie? Reken op Verhuizingen Neetens voor een oplossing op maat van jouw vraag.

Ontdek ons aanbod verhuisdozen en inpakmaterialen

1 Verhuisdozen

Deze PE-kisten zijn een ecologische oplossing die wij sinds vele jaren aanbieden. Ze zijn zeer rigide, perfect stapelbaar en beschikbaar met of zonder deksel. We leveren ze bij je thuis of je komt ze afhalen enkele weken voor jouw verhuizing. Nadien halen we ze opnieuw op bij je thuis. Je kunt ze huren voor 1 week of langer.

2 Kledingboxen

Wil je kledingstukken graag hangend verhuizen? Dan zijn onze kledingboxen de ideale oplossing. Je kunt deze doos enkele dagen voor je verhuis in onze magazijnen afhalen of wij brengen ze mee op de dag van je verhuis.

3 Bubbelfolie

Bubbelfolie is ideaal om uw kaders, vazen, kunstwerken, e.d. in te pakken. Deze folie is verkrijgbaar per meter in twee formaten. Deze bubbelfolie is op onze vraag speciaal in extra sterke uitvoering geproduceerd en is ook geschikt voor andere verpakkingsdoeleinden. Voor grotere afnames maken wij graag een offerte op maat.

4 Inpakpapier

Dit papier is ideaal om al jouw breekbare en andere voorwerpen in te verpakken voor ze in verhuisdozen geplaatst worden. Je kunt het bij ons bestellen per kilogram.

5 Matrasbeschermers

Deze stevige plastic hoezen beschermen je matras. Ze zijn verkrijgbaar op aanvraag in één- of tweepersoons uitvoering.

6 Afhalen of leveren

Je kunt al deze verpakkingsmaterialen snel en eenvoudig bij ons bestellen via de webshop. Je kunt ze afhalen of gewoon bij je thuis laten leveren. In dat laatste geval brengen we je bestelling tot bij je binnen. Zo hoef jij niet nodeloos te zeulen met spullen.