Offerte aanvragen

Verhuizingen

Verhuizen zonder zorgen

Waarmee kunnen we je helpen?

Verhuizingen in goede banen leiden. Dat is waar het bij Verhuizingen Neetens om draait. Je kunt dan ook op ons rekenen voor al jouw verhuisbehoeften. Je huisraad inpakken en vervolgens opnieuw uitpakken? Je meubels (de)monteren? Heb je extra dozen of verpakkingsmateriaal nodig? Een verhuislift? … Wij zorgen ervoor.

Lees onze algemene voorwaarden over nationale verhuizingen hier.

  • Ervaring van vader op zoon, sinds 1937
  • Professioneel team
  • Jouw spullen in veilige handen
Verhuizingen Neetens Verhuizen zonder zorgen

Verhuisplannen?
Verhuizingen Neetens

Bij Verhuizingen Neetens zijn we er voor iedereen. We verhuizen dus ook met plezier jouw volledige kantoor naar een nieuwe locatie. Met inplantingsplannen, verhuisplanning, een verhuiscoördinator en professioneel opgeleide verhuisarbeiders zorgen we voor een efficiënte en snelle verhuizing in alle veiligheid. Verhuizingen in ziekenhuizen, rusthuizen, zorginstellingen, … Wij gaan met de grootste mogelijke zorgvuldigheid te werk.

Vlot en zonder zorgen verhuizen? Ontdek Verhuizingen Neetens!

6 redenen waarom Verhuizingen Neetens

1 Sinds 1937 jouw verhuisfirma

Sinds 1937 werd onze verhuiservaring doorgegeven van vader op zoon. Professionalisme en ervaring kenmerken onze aanpak.

2 Voor iedereen

Of je nu een particulier, bedrijf of openbare instelling bent, wij zorgen voor een vlotte en zorgeloze verhuizing voor iedereen.

3 Persoonlijke aanpak

We komen graag bij je langs om alle opties te bespreken, ongeacht het type verhuizing of project.

4 De juiste benodigdheden

Je gaat verhuizen? Reken op ons voor alles wat je nodig hebt. We kunnen zorgen voor inpakmaterialen, verhuisliften, verhuisdekens, verhuiswagens en nog veel meer!

5 Opslagruimte beschikbaar

Ons beveiligd magazijn omvat onder meer verschillende opslagruimtes voor tijdelijke meubelbewaring, ook voor langere perioden.

6 Professioneel team

Onder leiding van Bart Neetens zorgt een team van professionele en ervaren verhuizers voor een vlekkeloos verloop van jouw verhuizingen.