Offerte aanvragen

Meubelbewaring

Meubelbewaring Aalst bij Verhuizingen Neetens

Vertrek je voor een tijdje naar het buitenland, zijn er vertragingen van je nieuwbouw, neem je een extra lange vakantie of zijn er andere omstandigheden en wil je dat jouw meubels goed bewaard worden, dan bieden wij jou de mogelijkheid tot meubelbewaring. Aalst, waar ons magazijn gelegen is, is gemakkelijk bereikbaar.

Opslagruimte meubels, hoe werkt dat?

Verhuizingen Neetens staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van je verhuizing. Sinds 2004 beschikken we over een ultramoderne opslagruimte voor meubelen. Ons magazijn bevindt zich in Aalst, specifiek in het Wijngaardveld.

In ons geacclimatiseerde magazijn, uitgerust met houten containers, wordt al jouw meubilair opgeslagen onder optimale omstandigheden. Zo zijn we uitgerust met alarmsystemen en brandbeveiliging, zodat jouw meubels in goede handen zijn.

Moderne en beveiligde meubelbewaring

Verhuizingen Neetens helpt je met raad en daad bij het voorbereiden en uitvoeren van jouw verhuizing. Wij beschikken sinds 2004 over een ultra modern magazijn voor meubelbewaring. Aalst is de stad waar deze gevestigd is, meer bepaald in het Wijngaardveld.

Vertrek je voor een tijdje naar het buitenland of gaan je verbouwingen of nieuwbouw niet zoals gepland? Voor een korte of langere periode, in ons magazijn zorgen wij ervoor dat al jouw meubilair in de beste omstandigheden opgeslagen wordt. Jouw huisraad wordt opgeslagen in een geacclimatiseerd magazijn die uitgerust is met houten containers.

Ben je eigenaar van een meubelwinkel of ben je een keukenhandelaar? Dan kun je ook bij ons terecht voor de tijdelijke opslag van jouw uit te leveren meubelen. Alle magazijnen zijn voorzien van een alarminstallatie en brandbeveiligingssysteem. Zo zijn jouw meubels zeker in goede handen.

Bij Verhuizingen Neetens kun je jouw meubels laten bewaren maar ook veel meer dan dat. Wij kunnen je helpen met een verhuislift, het leveren van verhuisdozen en een professioneel team verhuizers.

Je waardevolle spullen veilig bewaren

Voor iedereen

Bent u eigenaar van een meubelwinkel of bent u een keukenhandelaar? Ook dan bewaren wij veilig je meubels voor je.

Beveiligde omgeving

Wij beschikken sinds 2004 over een ultra modern magazijn voor meubelbewaring, voorzien van een alarminstallatie en brandbeveiligingssysteem.

Makkelijk bereikbaar

Ons magazijn, gelegen in Aalst, biedt voldoende mogelijkheden én is gemakkelijk bereikbaar.

Aalst meubelbewaring

Verhuizingen Neetens, je bent in goede handen

Maak je geen zorgen als je even geen plaats of tijd hebt om op je meubels te letten. Ons bedrijf is gevestigd in Aalst. Meubelbewaring, verhuislift huren, inpakmaterialen, … Verhuizingen Neetens is meer dan een gewone verhuispartner. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!