Ontdek al onze diensten »

Meubelbewaring

Meubelbewaring Aalst bij Neetens

Vertrekt u voor een tijdje naar het buitenland, zijn er vertragingen van uw nieuwbouw, neemt u een extra lange vakantie of zijn er andere omstandigheden en wilt u dat uw meubels goed bewaard worden, dan bieden wij u de mogelijkheid tot meubelbewaring. Aalst, waar ons magazijn gelegen is, is gemakkelijk bereikbaar.

Moderne en beveiligde meubelbewaring

Verhuizingen Neetens helpt u met raad en daad bij het voorbereiden en uitvoeren van uw verhuizing. Wij beschikken sinds 2004 over een ultra modern magazijn voor meubelbewaring. Aalst is de stad waar deze gevestigd is, meer bepaald in het Wijngaardveld.

Vertrekt u voor een tijdje naar het buitenland of gaan uw verbouwingen of nieuwbouw niet zoals gepland? Voor een korte of langere periode, in ons magazijn zorgen wij ervoor dat al uw meubilair in de beste omstandigheden opgeslagen wordt. Uw huisraad wordt opgeslagen in een geacclimatiseerd magazijn die uitgerust is met houten containers.

Bent u eigenaar van een meubelwinkel of bent u een keukenhandelaar? Dan kunt u ook bij ons terecht voor de tijdelijke opslag van uw uit te leveren meubelen. Alle magazijnen zijn voorzien van een alarminstallatie en brandbeveiligingssysteem. Zo zijn uw meubels zeker in goede handen.

Bij Verhuizingen Neetens kunt u uw meubels laten bewaren maar ook veel meer dan dat. Wij kunnen u helpen met een verhuislift, het leveren van verhuisdozen en een professioneel team verhuizers.

Verhuizingen Neetens, u bent in goede handen

Maak u geen zorgen als u even geen plaats of tijd hebt om op uw meubels te letten. Ons bedrijf is gevestigd in Aalst. Meubelbewaring, verhuisliften, inpakmaterialen,… Verhuizingen Neetens is meer dan een gewone verhuispartner. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

Geïnteresseerd?

Contacteer ons vandaag nog voor uw geheel vrijblijvende en gratis offerte op maat.

Op zoek naar een professionele verhuisfirma? Contacteer ons