Ontdek al onze diensten »

Verhuiscoördinator

Verhuiscoördinatie bij Neetens

Verhuizen, daar komt heel wat bij kijken. Niet alleen moet u alles inplannen, bij grote bureelverhuizingen komen er nog heel wat praktische zaken waar niet iedereen op zit te wachten. Om alles in goede banen te leiden kunt u bij Verhuizingen Neetens beroep doen op een verhuiscoördinator.

Alles naar wens

Ziet u op tegen het vele geregel die een verhuizing met zich meebrengt? Geen probleem, bij Verhuizingen Neetens kunt u beroep doen op een verhuiscoördinator. Samen met u plannen we het hele gebeuren van A tot Z.

We starten met het uittekenen van het inplantingsplan en we leggen voor u de nodige contacten met externe diensten zoals IT, telefonie, … Dit is zeker een cruciale factor binnen uw verhuis. Onze verhuiscoördinator voorziet alles voor u van de planning tot en met de uitvoering. Bij de verhuizing zijn wij ook steeds aanwezig en indien nodig, een aanspreekpunt voor de leveranciers.

We bieden onze diensten als verhuiscoördinator zeker aan bij kantoorverhuizingen, interne kantoorverhuizingen en ziekenhuisverhuizingen. We regelen alles van een kleine interne bureelverhuizing tot een volledige kantoorverhuizing. De volledige planning en uitvoering wordt door de verhuiscoördinator alleen of samen met uw verantwoordelijke geregeld. Op deze manier kan alles naar uw wensen verlopen.

Verhuizingen Neetens is uw partner voor alle types verhuizingen. Naast onze coordinatie bieden we ook de mogelijkheid om uw meubels te bewaren in ons magazijn en zijn er ook heel wat inpakmaterialen ter beschikking.

Verhuizingen Neetens, u bent in goede handen

Maak u geen zorgen over uw verhuizing en doe beroep op de verhuizcoördinator van Verhuizingen Neetens. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd?

Contacteer ons vandaag nog voor uw geheel vrijblijvende en gratis offerte op maat.

Op zoek naar een professionele verhuisfirma? Contacteer ons