Offerte aanvragen

Verhuisdozen

Verhuisdozen nodig? Verhuizingen Neetens staat voor je klaar

Wanneer je verhuist, wil je al jouw spullen heelhuids in je nieuwe woonst krijgen. Het kan bovendien ook wel even duren om al je spullen uit elkaar te halen en goed op te bergen. Om dit allemaal op een vlotte manier te laten verlopen bieden wij jou stevige verhuisdozen. Verhuizingen Neetens helpt jou zo om je spullen veilig en in één geheel op hun nieuwe locatie te krijgen.

Van die dure vaas tot dat zomers kleedje

Verhuisdozen zijn uiterst belangrijk bij de verhuis naar een nieuwe woning of een nieuw pand. Je kunt kiezen uit klassieke verhuisdozen die ideaal zijn voor zwaardere materialen. Bovendien kunnen ze voorzien worden van een vakverdeling, wat zeer handig is voor het transporteren van servies en glazen. Wil je er zeker van zijn zijn dat niks breekt? Dan kun je jouw spullen in inpakpapier wikkelen. Je kunt de verhuisdozen bij ons bestellen en komen ophalen.

Naast deze dozen hebben wij ook een breed aanbod andere inpakmaterialen. Verkies je een ecologische oplossing, dan zijn PE-kisten ideaal. Deze dubbelwandige verhuisdozen kunnen bij jou geleverd worden of je kunt ze zelf bij ons afhalen. Nadien halen wij die voor jou gewoon weer op!

Voor al jouw breekbare materialen zoals fotokaders, vazen, beeldjes, etc. bieden wij ook de mogelijkheid om bubbelfolie te gebruiken. Deze folie zorgt voor een extra bescherming van jouw spullen.

Geen zin om je kleren in een doos proppen? Hiervoor zijn er onze speciale kledingboxen! Hier kun je jouw kledij ophangen en weer uithalen zonder dat je kledij van de verhuis afziet. Verhuizingen Neetens, jouw verhuisdienst in Aalst.

Verhuizing Aalst Verhuizingen Neetens

Verhuisboxen

Deze PE-kisten zijn een ecologische oplossing die wij sinds 1972 aan onze klanten aanbieden. Ze worden, indien gewenst, bij je thuis geleverd enkele weken voor jouw verhuis en nadien weer opgehaald. Je kunt ze ook in onze magazijnen komen afhalen, dan betaal je geen leverings- of afhaalkosten. De PE-kisten worden standaard gehuurd voor een periode van 3 weken, langer gebruik wordt aangerekend per dag.

Kledijboxen

Hangend jouw kleding verhuizen? Daarvoor is deze doos de ideale oplossing. Je kunt deze doos enkele dagen voor je verhuis in onze magazijnen afhalen of wij brengen ze op je verhuisdag mee.

Bubbelfolie

Bubbelfolie is zeer handig om uw kaders, vazen, kunstwerken, enz. in te pakken. Wij verkopen deze bubbelfolie per meter op een hoogte van 1,20 meter. Deze bubbelfolie is op onze vraag speciaal in extra sterke uitvoering geproduceerd en is ook geschikt voor andere verpakkingsdoeleinden.

Voor grotere afnames maken wij graag een offerte op maat.

Inpakpapier

Dit papier is ideaal om al jouw breekbare en andere voorwerpen in te verpakken voor ze in de verhuisdoos geplaatst worden, ook dit papier is per kilo bij ons verkrijgbaar.

Matrasbeschermers

Stevige plastic hoezen om je matras te beschermen, verkrijgbaar op aanvraag in één- of tweepersoons uitvoering.

Verhuizingen Neetens, je bent in goede handen

Degelijk materiaal is onmisbaar bij verhuizingen. Kwalitatieve verhuisdozen zijn geen overbodige luxe en kunnen jou heel wat zorgen besparen. Ontdek ons brede aanbod inpakmaterialen en kies voor een zorgeloze verhuis. Neem gerust contact met ons op voor meer info of een vrijblijvende offerte.