Neetens verhuisdozen

Wanneer u verhuist, wilt u al uw spullen heelhuids in uw nieuwe woonst krijgen. Het kan bovendien ook wel even duren om al uw spullen uit elkaar te halen en goed op te bergen. Om dit allemaal op een vlotte manier te laten verlopen bieden wij u stevige verhuisdozen. Verhuizingen Neetens helpt u zo om uw spullen veilig en in één geheel op hun nieuwe locatie te krijgen.

Van die dure vaas tot dat zomers kleedje

Verhuisdozen zijn uiterst belangrijk bij de verhuis naar een nieuwe woning of een nieuw pand. U kunt kiezen uit klassieke verhuisdozen die ideaal zijn voor zwaardere materialen. Bovendien kunnen ze voorzien worden van een vakverdeling, wat zeer handig is voor het transporteren van servies en glazen. Wilt u er zeker van zijn zijn dat niks breekt? Dan kunt u uw spullen in inpakpapier wikkelen. U kunt de verhuisdozen bij ons bestellen en komen ophalen.

Naast deze dozen hebben wij ook een breed aanbod andere inpakmaterialen. Verkiest u een ecologische oplossing, dan zijn PE-kisten ideaal. Deze dubbelwandige verhuisdozen kunnen bij u geleverd worden of u kunt ze zelf bij ons afhalen. Nadien halen wij die voor u gewoon weer op!

Voor al uw breekbare materialen zoals fotokaders, vazen, beeldjes, etc. bieden wij ook de mogelijkheid om bubbelfolie te gebruiken. Deze folie zorgt voor een extra bescherming van uw spullen.

Geen zin om uw kleren in een doos proppen? Hiervoor zijn er onze speciale kledingboxen! Hier kan u uw kledij ophangen en weer uithalen zonder dat uw kledij van de verhuis afziet.

Verhuizingen Neetens, u bent in goede handen

Degelijk materiaal is onmisbaar bij verhuizingen. Kwalitatieve verhuisdozen zijn geen overbodige luxe en kunnen u heel wat zorgen besparen. Ontdek ons brede aanbod inpakmaterialen en kies voor een zorgeloze verhuis. Neem gerust contact met ons op voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Deze PE-kisten zijn een ecologische oplossing die wij sinds 1972 aan onze klanten aanbieden. Ze worden, indien gewenst, bij u thuis geleverd enkele weken voor uw verhuis en nadien weer opgehaald. U kunt ze ook in onze magazijnen komen afhalen, dan betaalt u geen leverings- of afhaalkosten. De PE-kisten worden standaard gehuurd voor een periode van 3 weken, langer gebruik wordt aangerekend per dag.

Hangend uw kleding verhuizen? Daarvoor is deze doos de ideale oplossing. U kunt deze doos enkele dagen voor uw verhuis in onze magazijnen afhalen of wij brengen ze op uw verhuisdag mee.

Bubbelfolie is zeer handig om uw kaders, vazen, kunstwerken, enz. in te pakken. Wij verkopen deze bubbelfolie per meter op een hoogte van 1,20 meter. Deze bubbelfolie is op onze vraag speciaal in extra sterke uitvoering geproduceerd en is ook geschikt voor andere verpakkingsdoeleinden.
Voor grotere afnames maken wij graag een offerte op maat.

Dit papier is ideaal om al uw breekbare en andere voorwerpen in te verpakken voor ze in de verhuisdoos geplaatst worden, ook dit papier is per kilo bij ons verkrijgbaar.

Stevige plastic hoezen om uw matras te beschermen, verkrijgbaar op aanvraag in één- of tweepersoons uitvoering.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons vandaag nog voor uw geheel vrijblijvende en gratis offerte op maat.

Op zoek naar een professionele verhuisfirma? Contacteer ons