Offerte aanvragen

Verhuislift Aalst bij Neetens

Verhuislift Aalst bij Verhuizingen Neetens

Heb je een stuk dat niet naar boven of beneden kan? Beschik je over een vrachtwagen om jouw verhuizing uit te voeren? Moeten jouw meubels op een bepaald verdiep gebracht worden? Aarzel niet en doe een beroep op een verhuislift. Aalst, Dendermonde, Ninove, … Verhuis je in de omgeving? Bij Verhuizingen Neetens zijn er verschillende verhuisliften beschikbaar.

Een vlotte verhuizing

Verhuizingen Neetens is er om jou bij te staan tijdens je verhuisproces. Heb je niet de mogelijkheid om je zware meubelen en verhuisdozen te verplaatsen, dan is een verhuislift geen overbodige luxe.

Onze collega’s komen met een liftwagen en bediener bij jou ter plaatse. Deze persoon stelt niet alleen de lift op, maar helpt ook bij het naar binnen of buiten halen van het meubilair. Vanaf de 7e verdieping komen wij met twee professionele verhuizers bij jou ter plaatse.

verhuislift huren Aalst

Een groot aanbod

We beschikken over verhuisliften die kunnen reiken tot de 18e verdieping, dit is alleen mogelijk mits goede bereikbaarheid van het gebouw. Het maximale laadvermogen van een lift bedraagt 400 kg.

Tijdens het liftwerk zijn er voldoende verhuisdekens aanwezig zodat wij jouw meubilair zonder schade naar boven of beneden kunnen brengen. Deze verhuisdekens kun je ook bij ons huren wanneer je zelf jouw verhuis regelt.

Flexibel en betrouwbaar

Verhuizingen Neetens is een betrouwbare en flexibele partner voor elke verhuizing. Naast onze verhuislift kun je bij ons ook inpakmaterialen aankopen of huren om je spullen veilig te verpakken.

Vraag jouw gratis offerte aan