Offerte aanvragen

Verhuislift huren

Verhuislift huren? Verhuizingen Neetens helpt je graag verder

Wil je een professionele verhuislift huren? Bij Neetens kun je terecht voor een ruim aanbod aan sterke meubelliften om jouw verhuis vlot en efficiënt te laten verlopen. Bij Verhuizingen Neetens verhuis je zonder zorgen. Neem snel contact op voor een offerte op maat!

Vlot tot op het 18e verdiep

Heb je zwaar meubilair dat je veilig en vlot op locatie wil krijgen? Dan is een verhuislift geen overbodige luxe. Bij ons kun je makkelijk een professionele verhuislift huren. Tijdens de verhuizing komt een collega met een liftwagen ter plaatse. Vanaf de 7e verdieping komen we met een tweede collega graag langs om te helpen. Onze professionele liften kunnen maximaal 400 kg dragen tot op de 18e verdieping. Bovendien voorzien we altijd voldoende verhuisdekens om jouw kostbare inboedel te beschermen tegen schade.

Verhuizing Aalst Verhuizingen Neetens

Totaaloplossingen

Ben je nog op zoek naar andere verhuisdiensten in de ruime regio rond Aalst, Dendermonde of Ninove? Dan kun je bij ons terecht voor meubelbewaring, verhuiscoördinatie, verhuisdozen, schoonmaak en nog veel meer. Heb je een specifieke nood, of zit je nog met vragen? Neem contact op voor meer info!

Een verhuislift huren bij Verhuizingen Neetens

Al bijna 80 jaar is Verhuizingen Neetens als erkend verhuizer actief in de sector. Bij ons reken je op de kracht van ervaring in verschillende soorten verhuizingen, groot of klein. Wil je graag jouw verhuis in goede banen leiden? Een verhuislift huren? Neem dan nu contact op met ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag jouw gratis offerte aan