Verhuizingen Aalst zonder zorgen

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning en kunt u professionele hulp gebruiken bij uw verhuizing? Aalst is onze uitvalsbasis maar ons werkterrein ligt veel verder dan dat. Blijft u op Belgische bodem of trekt u op avontuur naar het buitenland? Om uw verhuis zorgeloos te laten verlopen, helpen wij graag!

Neetens, uw beste keuze

Een verhuizing brengt een grote organisatie met zich mee. Wilt u uw verhuizing vlekkeloos laten verlopen en dus snel en op een vlotte manier naar uw nieuwe woning? Verhuizingen Neetens is de ideale partner.

Dankzij jarenlange ervaring kan Neetens u met alles helpen. Bent u een particulier, bedrijf of een openbare instelling? Iedereen kan bij ons terecht. Wij kunnen alles voor u voorzien zoals het ter beschikking stellen van verschillende soorten inpakmaterialen, het inpakken en uitpakken zelf, verhuisliften, verhuisdekens, verhuiswagens, professionele verhuisarbeiders, … Noem maar op!

Bij een kantoorverhuizing zorgen wij ervoor dat uw medewerkers zo weinig mogelijk gehinderd worden zodat zij hun werk gemakkelijk kunnen verderzetten. Onze verhuiscoördinator komt bij u langs en bespreekt alle mogelijkheden om zo tot een goede planning te komen van uw verhuis.

Verhuizingen Neetens is meer dan een betrouwbare verhuispartner. Voor elke verhuizing of project komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

In ons magazijn zijn er verschillende beveiligde ruimtes beschikbaar voor meubelbewaring. Ook kunnen we verschillende soorten inpakmaterialen leveren en we hebben verschillende verhuisliften ter beschikking om ook in moeilijke situaties een vlot verloop van uw verhuis te garanderen.

Verhuizingen Neetens, u bent in goede handen

Maak u geen zorgen over uw verhuizing en doe beroep op de diensten van Neetens, gespecialiseerd in verschillende types verhuizingen. Aalst is onze vestigingsplaats, maar wij bieden onze service aan voor iedereen. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte!

Het efficiënt organiseren en uitvoeren van uw bureelverhuis is één van onze specialisaties.
De non-activiteit van uw medewerkers tot het minimum herleiden, bekomen wij door de volgende aanpak:

 1. Onze vertegenwoordiger komt bij u langs
 2. Voorstelling van alle mogelijkheden
 3. Wij maken u een aangepaste offerte
 4. Eventueel maken van een gedetailleerde verhuisplanning
 5. Geven van de nodige verhuisinstructies
 6. Uitvoeren van uw verhuizing

Wat wij allemaal kunnen doen:

 • inplantingsplannen tekenen
 • geven van verhuisinstructies
 • opstellen van verhuisplanning
 • de nodige inpakmaterialen voorzien
 • in- en uitpakken van de inhoud van kasten
 • leveren van verwijderbare etiketten voor een duidelijk onderscheid tussen de verschillende diensten of verdiepingen
 • interne verhuizingen organiseren
 • tijdelijke opslag van meubilair
 • handy-man ter beschikking stellen
 • schadevrij verhuizen

En dit allemaal uitgevoerd door professioneel opgeleide verhuisarbeiders, die weten waar ze mee bezig zijn.

Meer info vindt u hier.

Een ziekenhuis of rusthuis heeft tot doel voor de mensen te zorgen. Soms dringen er zich interne verhuizingen of volledige verhuizingen op en dan is het onze taak om deze met de nodige omzichtigheid en kalmte uit te voeren.

Wij maken samen met de te verhuizen diensten een planning op die volledig gevolgd wordt en voor uw patiënten een minimum of zelfs geen overlast bezorgt. Al uw diensten kunnen door onze professionele aanpak volledig blijven doorwerken.

Ook scholen, labo-inrichtingen en medische apparatuur verhuizen is voor ons geen enkel probleem.

Meer info over de verhuizing van zorginstellingen en ziekenhuizen vindt u hier.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons vandaag nog voor uw geheel vrijblijvende en gratis offerte op maat.

Op zoek naar een professionele verhuisfirma? Contacteer ons