Offerte aanvragen

Verhuizingen

Verhuizingen Aalst zonder zorgen

Verhuis je binnenkort naar een nieuwe woning en kun je professionele hulp gebruiken bij jouw verhuizing? Aalst is onze uitvalsbasis maar ons werkterrein ligt veel verder dan dat. Blijf je op Belgische bodem of trek je op avontuur naar het buitenland? Om jouw verhuis zorgeloos te laten verlopen, helpen wij graag!

Neetens, jouw beste keuze

Een verhuizing brengt een grote organisatie met zich mee. Wil je jouw verhuizing vlekkeloos laten verlopen en dus snel en op een vlotte manier naar jouw nieuwe woning? Verhuizingen Neetens is de ideale partner.

Dankzij jarenlange ervaring kan Neetens jou met alles helpen. Ben je een particulier, bedrijf of een openbare instelling? Iedereen kan bij ons terecht. Wij kunnen alles voor je voorzien zoals het ter beschikking stellen van verschillende soorten inpakmaterialen, het inpakken en uitpakken zelf, verhuisliften, verhuisdekens, professionele verhuisarbeiders, … Noem maar op!

Bij een kantoorverhuizing zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers zo weinig mogelijk gehinderd worden zodat zij hun werk gemakkelijk kunnen verderzetten. Onze verhuiscoördinator komt bij je langs en bespreekt alle mogelijkheden om zo tot een goede planning te komen van jouw verhuis.

Verhuizingen Neetens is meer dan een betrouwbare verhuispartner. Voor elke verhuizing of project komen wij graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken.

In ons magazijn zijn er verschillende beveiligde ruimtes beschikbaar voor meubelbewaring. Ook kunnen we verschillende soorten inpakmaterialen leveren en we hebben verschillende verhuisliften ter beschikking om ook in moeilijke situaties een vlot verloop van jouw verhuis te garanderen.

Verhuizing Aalst Verhuizingen Neetens

Bureelverhuizingen

Het efficiënt organiseren en uitvoeren van jouw bureelverhuis is één van onze specialisaties.

De non-activiteit van jouw medewerkers tot het minimum herleiden, bekomen wij door de volgende aanpak:

 1. Onze vertegenwoordiger komt bij je langs
 2. Voorstelling van alle mogelijkheden
 3. Wij maken je een aangepaste offerte
 4. Eventueel maken van een gedetailleerde verhuisplanning
 5. Geven van de nodige verhuisinstructies
 6. Uitvoeren van jouw verhuizing

Wat wij allemaal kunnen doen:

 • Inplantingsplannen tekenen
 • Geven van verhuisinstructies
 • Opstellen van verhuisplanning
 • De nodige inpakmaterialen voorzien
 • In- en uitpakken van de inhoud van kasten
 • Leveren van verwijderbare etiketten voor een duidelijk onderscheid tussen de verschillende diensten of verdiepingen
 • Interne verhuizingen organiseren
 • Tijdelijke opslag van meubilair
 • Handy-man ter beschikking stellen
 • Schadevrij verhuizen

En dit allemaal uitgevoerd door professioneel opgeleide verhuisarbeiders, die weten waar ze mee bezig zijn.

Meer info vind je hier.

Non-profit sector

Een ziekenhuis of rusthuis heeft tot doel voor de mensen te zorgen. Soms dringen er zich interne verhuizingen of volledige verhuizingen op en dan is het onze taak om deze met de nodige omzichtigheid en kalmte uit te voeren.

Wij maken samen met de te verhuizen diensten een planning op die volledig gevolgd wordt en voor je patiënten een minimum of zelfs geen overlast bezorgt. Al jouw diensten kunnen door onze professionele aanpak volledig blijven doorwerken.

Ook scholen, labo-inrichtingen en medische apparatuur verhuizen is voor ons geen enkel probleem.

Meer info over de verhuizing van zorginstellingen en ziekenhuizen vind je hier.

Verhuizingen Neetens, je bent in goede handen

Maak je geen zorgen over je verhuizing en doe beroep op de diensten van Neetens, gespecialiseerd in verschillende types verhuizingen. Aalst is onze vestigingsplaats, maar wij bieden onze service aan voor iedereen. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte!