Offerte aanvragen

Team

Ons team

Hier bij Verhuizingen Neetens hebben we allemaal zo onze eigen specialiteiten en interesses. Eén ding hebben we echter allemaal gemeen: ons voortdurende streven om jouw verhuizing zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zonder onverwachte vertragingen of problemen.

Jouw meubelen veilig en zonder schade in je nieuwe woonst? Daar doen we het voor. Iedereen in ons team kan daarvoor terugvallen op minstens enkele jaren kennis en ervaring in de sector. Kennismaken?

Maak kennis met ons team

Bart

Zaakvoerder (derde generatie)

Hij is drijvende kracht achter Verhuizingen Neetens. Door zijn jarenlange ervaring kent de verhuiswereld geen geheimen voor hem. De klant staat voor hem steeds op de eerste plaats.

Dieter

Mede-zaakvoerder

Dieter heeft een hands-on mentaliteit en zorgt voor een jonge, frisse wind in onze organisatie. Voor hem zijn een betrouwbare service voor de klant en een gemotiveerd team basis fundamenten.

Chantal

Financiële administratie

Achter elke succesvolle man staat een nog sterkere vrouw en daar is zij het perfecte voorbeeld van. Als cijferaar en rekenwonder, zorgt ze ervoor dat jij als klant geen cent teveel betaalt.

Lena

Planning en algemeen klantencontact

Als jouw aanspreekpunt weet ze perfect wat onze klanten verwachten. Door haar loyaliteit en flexibiliteit is ze onze rots in de branding. Als wandelende GPS zorgt ze steeds voor een perfecte planning.

Sandy

Aanspreekpunt magazijn en meubellogistiek

Als het over ons magazijn of meubellogistiek gaat, is deze vriendelijke en klantgerichte dame je aanspreekpunt.  Met haar oog voor detail zorgt ze voor een perfecte opvolging van jouw dossier.

Anthony, Maurits, Jimmy, Wesley, Jordy, Wim, Bart, Steven, Marino, Terry, Anthony en Koen

Ons verhuisteam

Zij zijn de sterkmakers van de organisatie.
Een tevreden klant en een toffe werksfeer zijn hun dagelijkse drijfkracht