Verhuislift huren? Verhuizingen NEETENS helpt u graag verder

U wilt een professionele verhuislift huren? Bij NEETENS kunt u terecht voor een ruim aanbod aan sterke meubelliften om uw verhuis vlot en efficiënt te laten verlopen. Bij Verhuizingen NEETENS verhuist u zonder zorgen. Neem snel contact op voor een offerte op maat!

Vlot tot op het 18e verdiep

Hebt u zwaar meubilair dat u veilig en vlot op locatie wilt krijgen? Dan is een verhuislift geen overbodige luxe. Bij ons kunt u makkelijk een professionele verhuislift huren. Tijdens de verhuizing komt een collega met een liftwagen ter plaatse. Vanaf de 7e verdieping komen we met een tweede collega graag langs om te helpen. Onze professionele liften kunnen maximaal 400 kg dragen tot op de 18e verdieping. Bovendien voorzien we altijd voldoende verhuisdekens om uw kostbare inboedel te beschermen tegen schade.

Bent u nog op zoek naar andere verhuisdiensten in de ruime regio rond Aalst, Dendermonde of Ninove? Dan kunt u bij ons terecht voor verhuiswagens, meubelbewaring, verhuiscoördinatie, verhuisdozen, schoonmaak en nog veel meer. Hebt u een specifieke nood, of zit u nog met vragen? Neem contact op voor meer info!

Een verhuislift huren bij Verhuizingen NEETENS

Al bijna 80 jaar is Verhuizingen NEETENS als erkend verhuizer actief in de sector. Bij ons rekent u op de kracht van ervaring in verschillende soorten verhuizingen, groot of klein. Wilt u graag uw verhuis in goede banen leiden? Een verhuislift huren? Neem dan nu contact op met ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Op zoek naar een professionele verhuisfirma? Contacteer ons